slackers ® Ninja Balls
Pris
166 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286627

EAN: 0850000011359

slackers ® Ninja Balls
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ninja-kuglerne Ø 6,4 cm tjener som yderligere forhindringer for Slackers Ninjaline og bringer endnu mere variation i træningen. De er lavet af høj kvalitet, meget gribende plast. Inkluderet i leveringen er to delta-sikkerhedskabinetter lavet af Metal l og to 14 cm lange stropper til at fastgøre kuglerne til Ninjalinen. Den maksimale belastningskapacitet er 113 kg.

produktdetaljer:
  • diameter: 6,4 cm
  • Materiale: polyesterharpiks, polyester, stål
  • Leveringsomfang: to Ninja-kugler inkl. Delta sikkerhedskabinet
  • Maksimal belastning: 113 kg
  • Alder: fra 5 år

Opmærksomhed
For kun til hjemmebrug. Brug under direkte voksenovervågning. Montering kun af voksne personer. Læs / følg instruktionerne inden brug. Brug kun i forbindelse med de medfølgende stropper. Brug aldrig uden bælteslynger, fare for brud! Hindringerne (bolde) skal være i stand til at bevæge sig og vri frit. Foretag ikke strukturelle ændringer af dette produkt. Kontroller produktet for skader inden hver brug. Brugervægt maks. 113 kg.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

slackers ® Ninja Balls
166 kr