SkipHop Halmflasker Duo
Vejl. pris¹
164 kr
Pris
158 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315601

EAN: 0194135154506

SkipHop Halmflasker Duo
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne halmflaske-duo kan bruges som drikkekop med eller uden sugerør, fordi den smarte Design vokser med barnet.

Låget kan åbnes på den ene side til drikketud og på den anden side til sugerøret. Håndtagene med let greb er aftagelige.

Særligt praktisk: Silikonestrået kan opbevares i låget, så det forbliver rent, når du er på farten. Den fastgøres til en enkelt indvendig forsegling og kan let fjernes for at blive rengjort. Hver kop leveres med et ekstra sugerør.

Produktoplysninger
  • Mål (længde x bredde x højde): 12,7 x 7,9 x 13,2 cm
  • Alder: Fra 12 måneder

Opmærksomhed
Brug altid dette produkt under opsyn af en voksen. Sugerør er ikke egnet til børn under 6 måneder. Yderligere advarsler og instruktioner indeni. Læs venligst alle oplysninger og opbevar dem til senere brug. Fjern og bortskaf alt emballagemateriale på korrekt vis. Leg ikke med emballagematerialet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
61 kr
(122 kr / 1l)
Pris
41 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SkipHop Halmflasker Duo
SkipHop Halmflasker Duo
Vejl. pris¹ 164 kr
158 kr