SKIP HOP Zoo Snack Cup Dragon

Pris
133 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280866

EAN: 0816523027765

SKIP HOP Zoo Snack Cup Dragon
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne søde zoologiske hacks snackbeholder i Dragon Design sørger for en uafhængig narring uden forstyrrelser. Det skridsikre greb er perfekt til små hænder, og låget holder snacks friske i beholderen.

Den fleksible indre åbning forhindrer, at snacks falder ud. Snackbeholderen har en gennemsigtig krop, så du kan se med det samme, når der er behov for påfyldning. Den geniale snackcontainer har en åbning i håndtaget til at fastgøres til en vogn eller taske, så du ikke mister den.

Dragon Snack Container er en fantastisk tiger, farverig ledsager til at narre på farten og en perfekt match til Skip Hop Zoo-kollektionen.

Produktdetaljer:
  • Skridsikkert håndtag
  • Låget holder snacks friske
  • Åbning i håndtaget for at fastgøre snackbeholderen til vognen
  • Volumen: 222 ml
  • Brug kun under voksenovervågning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

SKIP HOP Zoo Snack Cup Dragon
133 kr