Simba vandsprinkler til vandmænd
Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337494

EAN: 4006592063153

Simba vandsprinkler til vandmænd
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Jellyfish-vandsprinkleren fra Simba Toys giver kølig forfriskning på varme sommerdage. Du skal blot tilslutte slangen til vandsprinkleren, og så er det bare med at få gang i vandspillet. Vandtrykket får vandmanden til at begynde at dreje rundt, og vandet sprøjtes i forskellige retninger, hvilket giver en forfriskende afkøling. Vandsprinkleren passer til alle standard haveslangetilslutninger.

Produktdetaljer:
  • Mål (højde) : 15 cm
  • Med drejelig fastgørelse
  • Tilslutning til haveslange
  • Alder: Fra 3 år
Forsigtig.
Ikke egnet til børn under 3 år. Kvælningsfare på grund af de små dele.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Simba vandsprinkler til vandmænd
Simba vandsprinkler til vandmænd
67 kr