Simba Steffi Love - Little Horse

Simba Steffi Love - Little Horse


Vejl. pris¹
134 kr
Pris
127 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316436

EAN: 4052351030416

Simba Steffi Love - Little Horse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Steffi LOVE er en rigtig modedukke. Hun elsker smart tøj, trendy frisurer, sin lillesøster Evi og selvfølgelig sin kæreste Kevin. Pigerne kan klæde deres dukke på i de nyeste modetrends style n.

Steffi elsker heste og passer på et lille føl. Hun giver den gulerødder og salat og fodrer den med flasken. Hun er klædt i et afslappet tøj bestående af bukser og en ternet bluse og har støvler på. Hvis du drejer følets hestehale lidt til siden, laver føllet små bajere. Børnene kan til enhver tid lægge pellets tilbage i den og gentage processen så ofte de vil. Egnet til børn fra 3 år.

Produktdetaljer:
  • Højde dukke: 29 cm
  • Steffi Love med føl
  • Indhold: Steffi dukke, føl, tilbehør
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Simba Steffi Love - Little Horse
Simba Steffi Love - Little Horse
Vejl. pris¹ 134 kr
127 kr