Simba Laura natlampe
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316413

EAN: 4006592067045

Simba Laura natlampe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sov godt.

Laura-babydukken har en sød lyserød sparkedragt med et bjørnemotiv på. I hånden holder hun en krammedug med små hjerter. Denne Design opfanges også i huen og fodsålerne.

Med den søde dukke Laura er det ikke længere svært at falde i søvn. Den særligt bløde dukke er fantastisk til at kramme og hjælper dit barn med at falde behageligt i søvn.

Med sit indbyggede lys- og lydmodul udstråler det en behagelig atmosfære. Spilletiden for den bløde melodi er 60 sekunder.

Produktdetaljer:
  • Mål (højde): 30 cm
  • Alder: Fra 12 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Simba Laura natlampe
Simba Laura natlampe
156 kr