Familiebonus: Få 10% rabat!
Familiebonus: Få 10% rabat!
Kopiér koden
JDM23460
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Simba Hello Kitty Steffi Love Travel

Simba Hello Kitty Steffi Love Travel


Variant:
  • Simba Hello Kitty Steffi Love Travel
  • Simba Hello Kitty Steffi Love Fashion Set

Pris
170 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289026

EAN: 4006592053000

Simba Hello Kitty Steffi Love Travel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dress up-dukke - Steffi LOVE er en ægte modedukke. Hun elsker chic tøj og trendy frisurer og kan være klædt af børnene efter deres egne ønsker.
Den 29 cm høje Steffi bærer en dejlig Hello Kitty kjole med hårbånd med katteører og bue og rejser med hende Hello Kitty kuffert. Hun er simpelthen en stor Hello Kitty fan. Den lyserøde kuffert kan let åbnes. I det kan Steffi opbevare alle hendes rejseudstyr som solbriller og sko. Derudover er en sød Hello Kitty figur inkluderet i sættet.
Stort udvalg af temaer - Steffi LOVE-sortimentet indeholder mange forskellige kategorier såsom mode, eventyr, dyr, heste og levende verdener. På grund af forskellige temaer kan piger altid fordybe sig i nye roller og genoptage dem.

Simba - Elefantspil sjovt! I centrum for produktudvikling er børnenes entusiasme. For drenge og piger, unge og gamle. Børn skal have det sjovt og blive opmuntret.

produktdetaljer:
  • størrelse dukke (længde): 29 cm
  • Indhold: Steffi Love dukke, kuffert, lille Hello Kitty figur, 1 par sko, hårbånd, solbriller
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Simba Hello Kitty Steffi Love Travel
170 kr