Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Simba Fireman Sam - Sam Ultimate Jupiter, 2 figurer
p.t. udsolgt

Simba Fireman Sam - Sam Ultimate Jupiter, 2 figurer


Pris
390 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293868

EAN: 4006592059293

Simba Fireman Sam - Sam Ultimate Jupiter, 2 figurer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Jupiter er den store røde brandbil fra brandmand Sam og hans kolleger, som de kører med til operationerne. Det er ikke usædvanligt, at Sam og hans kolleger skal redde folk fra svimlende højder. For at gøre dette forlænger de simpelthen stigen med brandmandens kurv.

Jupiter har en sirene såvel som et blåt lys, som begge kan tændes med et tryk på en knap. Derudover er der et søgelys på taget, som hjælper de modige brandmænd fra Pontypandy under mørkeoperationer. Batterier 3 x 1,5V R03 er inkluderet. For at de legende brande også kan slukkes, har bilen en vandsprøjtningsfunktion, som er placeret på brandmandskurven. På kofangeren er der et kabelspil, der automatisk spoles tilbage ved et tryk på en knap. Udover den 28 cm høje brandbil inkluderer sættet også en Sam and Penny legefigur og andet legetilbehør. På siden af ??bilen er der rum, hvor alle vigtige brandbekæmpelsesredskaber kan opbevares.

Produktoplysninger:
  • Emballagedimensioner (længde x bredde x højde): 17 x 43 x 26 cm
  • Mål brandbil (længde): 28 cm
  • Med lys, lyd, spil, vandsprayfunktion og spotlight
  • Med Sam og Penny spiller figurer og andet tilbehør
  • Udvidelig brandstige
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers