Simba Barbeque Station
Pris
114 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288967

EAN: 8000796123121

Simba Barbeque Station
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne fantastiske grillstation med grill og pizzaovn er et ægte blikfang i sandkassen og tilbyder alt det, som små grillmestere kunne ønske sig. Opbygget stationstørrelse på (bredde x højde x dybde) 33 x 46 x 36 cm.
På grillen kan børn legende grille deres pølser, og i pizzaovnen kan pizzaen bages og derefter serveres på en af ??tallerkenerne. Naturligvis kan Sand mange delikatesser trylles frem fra pizzaovnen og serveres på pladen. Sættet inkluderer et 15-delt tilbehør. Blandt dem er grillbestik, en pølse, en kringle, en fisk, salt og peber ryster, drikke kopper og meget mere. Med opbevaringsrum - på den lille hylde finder kopper såvel som salt- og peber-ryster deres plads.

Simba - Elefantspil sjovt! I centrum for produktudvikling er børnenes entusiasme. For drenge og piger, unge og gamle. Børn skal have det sjovt og blive opmuntret.

produktdetaljer:
  • Dimensioner Station samlet (bredde x højde x dybde): 33 x 46 x 36
  • Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Simba Barbeque Station
114 kr