Simba Aqua Gelz Deluxe sæt
Pris
157 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288961

EAN: 4006592057336

Simba Aqua Gelz Deluxe sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med den store Aqua Gelz skabes magiske unikke figurer i 3D. Børn kan give frie tøfter til deres kreativitet, når de designer.

Programmet er super let: du lægger de forskellige farve geler i de inkluderede former, som du vil, og dypper dem derefter i vandbadet. Inden for sekunder omdannes gelen fra et fladt motiv til en fantastisk 3D-figur. Børn fra 5 år kan individuelt designe figurer, der lyser i mørke eller glitter smukt og derefter lege med dem.

Simba - Elefant stærk sjov! Fokus for produktudvikling er børns entusiasme. For drenge og piger, unge og gamle. Børn skal have det sjovt og blive opmuntret.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 11 x 30 x 30,5 cm
  • Indhold: 9 flasker farvegel med grundfarver, glitterfarver og farver med glød i den mørke effekt, 1 skål, 6 former og 8 x vandtilsætningsstof
  • Alder: fra 5 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Simba Aqua Gelz Deluxe sæt
157 kr