Silver Cross Puslerygsæk Wave Granit - Mørkegrå

Silver Cross Puslerygsæk Wave Granit - Mørkegrå


Pris
941 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A266770

EAN: 5055836906533

Silver Cross Puslerygsæk Wave Granit - Mørkegrå
WAVE serien opgraderes med en rigtig fin puslerygsæk, som ikke kun er elegant, men også yderst praktisk. WAVE puslerygsækken matcher WAVE barnevognen optimalt og er fremstillet af de bedste materialer. Puslerygsækken er moderigtig og rummelig samt byder på en enkel transport af de nødvendige pusleredskaber.

Klassisk og morgerne pusletaske. En puslerygsæk byder på mange fordele i forhold til en normal pusletaske. WAVE puslerygsækken er særdeles nem at have med på farten og den kan fastgøres til barnevognsstellet. Rygsækken er det ideelle accessoire til WAVE barnevognen. Puslerygsækken kombinerer et moderigtigt design med en innovativ funktionalitet. Moderigtig, elegant og innovativ.
WAVE puslerygsækken er udstyret med et stort inderrum og to mindre inderlommer, således at der også er plads til småting. Inkl. et polstret pusleunderlag og en termisk flaskeholder. Den rummelige model har en størrelse på 32 x 33 x 13 cm.

Produktdetaljer:
  • Kan nemt og hurtigt monteres til stellet
  • Polstret pusleunderlag
  • Termisk falskeholder
  • Justerbare skulderremme
  • 1 stor inderlomme
  • 2 små inderlommer

Tekniske detaljer:
  • Mål pusletaske (Længe x Bredde x Højde): 13 x 32 x 33 cm
  • Moderne rygsæk
  • Førsteklasses materialer

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

Silver Cross Puslerygsæk Wave Granit - Mørkegrå
941 kr