Silver Cross Kørepose Wave Granit - Mørkegrå

Silver Cross Kørepose Wave Granit - Mørkegrå


  • Silver Cross Kørepose bølgeskifer
  • Silver Cross Kørepose Wave Sable Grau - Beige

Pris
1.048 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A266773

EAN: 5055836906588

Silver Cross Kørepose Wave Granit - Mørkegrå
Når det regner, sner eller blæser, så vil vi være helt sikre på, at vores små guldklumper ligger tørt og varmt. Vi lover dig, at din baby ligger lunt og tørt i denne WAVE kørepose. Køreposen muliggør, at I altid kan tage på tur udenfor, uanset vejret eller årstiden.

Køreposen WAVE passer optimalt til barnevognen WAVE. Det bløde indre byder på den bedste komfort til dit barn og holder det varmt på kolde vinterdage. Da babyer ikke kan regulere deres temepratur selv, kræver de ekstra god understøttelse fra deres forældre. Med køreposen WAVE er du godt forberedt på de kolde vintermåneder.

Køreposen er vindtæt og vandafvisende og beskytter dit barn optimalt. Du har mulighed for at åbne køreposen op via lynlåsen, således kan den også anvendes som et hyggeligt underlag. Således får du både en kørepose og et underlag i ét produkt.

På varme dage kan kan foddelen tages af, takket være en praktisk lynlås.

Produktdetaljer:
  • Med praktisk åbning i foddelen
  • til klapvognsdelen

Tekniske detaljer:
  • Mål kørepose (Længde x Bredde): 95 x 32,5 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

Silver Cross Kørepose Wave Granit - Mørkegrå
1.048 kr
Top mærker