SILVER CROSS Autostol Opdag Donington
Pris
1.498 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304014

EAN: 5055836919397

SILVER CROSS Autostol Opdag Donington
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Discover-barnestolen er velegnet til børn fra 15 kg til 36 kg og vokser sammen med dit barn. Bagsektionen kan udvides og dermed ideelt tilpasses dit barn. Sidepuderne tilbyder et højt sikkerhedsniveau og kan flyttes længere udad, hvis det kræves.

Den overholder den europæiske DIN-standard og tilbyder altid et ergonomisk behageligt sæde. Takket være de miljøvenlige bambusmaterialer er sædet åndbart, og de mange elegante detaljer, såsom Silver Cross-emblemet, understreger det britiske design.

Produktoplysninger:
  • Velegnet til børn fra 15 kg til 36 kg
  • Udvidelig bagdel
  • Ekstra stærk , sidebeskyttelse
  • Sider kan udvides
  • Overholder den europæiske DIN-standard
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 43 x 46 x 92 cm.
  • Vægt 8,7 kg
  • Afdækning aftagelig og vaskbar ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

SILVER CROSS Autostol Opdag Donington
SILVER CROSS Autostol Opdag Donington
1.498 kr