Silver Cross Autostol Balance Brooklands

Silver Cross Autostol Balance Brooklands


Pris
2.133 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282839

EAN: 5055836916037

Silver Cross Autostol Balance Brooklands
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Balance autostolen er velegnet til børn fra 9 måneder op til 12 år og er derfor særlig holdbar. Den indvendige polstring kan fjernes, ryglænet kan flyttes til 4 forskellige positioner og nakkestøtten kan justeres 9 gange. Så barnestolen har altid den ideelle pasform til dit barn. Det er udstyret med ekstra tyk sidebeskyttelse og en 5-punkts sele for at give den bedste sikkerhed til enhver tid.

Den er i overensstemmelse med den europæiske DIN-standard og giver et ergonomisk behageligt sæde. De miljøvenlige bambusmaterialer sikrer god åndbarhed, og de mange elegante detaljer i stoffet understreger det britiske Silver Cross design.

Produkt detaljer:
  • Egnet til børn fra 9 kg til 36 kg
  • 4 Ryglænspositioner
  • Hovedstøtte med 9 positioner
  • Udtagelig indvendig polstring
  • Flerdobbelt, sidebeskyttelse
  • 5-punkts sikkerhedssele
  • Overholder den europæiske DIN-standard
  • Installeres med isofix
  • Ekstra strop for oven for ekstra sikker installation

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers

Silver Cross Autostol Balance Brooklands
2.133 kr