Silver Cross Adapter Simplicity Tandem sort

Silver Cross Adapter Simplicity Tandem sort


Pris
277 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A242367

Silver Cross Adapter Simplicity Tandem sort
Den største fleksibilitet og frihed til alle forældre: WAVE har mulighed for at bære to barnevognskasser og to klapvognssæder, således at den også kan anvendes som tvillingevogn. WAVE kan også omdannes til et praktisk rejsesystem.

Babyautostolen SIMPLICITY fra Silver Cross kan nemt og enkelt monteres til WAVE stellet. Med disse SIMPLICITY tandem adaptere har forældre nu også mulighed for at montere endnu en Silver Cross autostol til stellet, således at stellet bærer to autostole i alt.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Silver Cross Adapter Simplicity Tandem sort
277 kr
Top mærker