🎉 FASTELAVNSRABATTER 🎉
🎉 FASTELAVNSRABATTER 🎉
Ekstra rabat:
Spar op til 600 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!
sigikid®Vedhæng elefant, grøn
  • sigikid vedhæng sommerfugl, grøn

149 kr
Pris
136 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A261276

EAN: 4001190389575

sigikid®Vedhæng elefant, grøn
Består af 100% økologiske materialer og er fyldt med uld. Alle farver er vandbaserede og uden kemi. Fremstillet med øko-strøm.

Det nye aktivitetsvedhæng byder på sjov fra starten. Uanset om den bliver fastgjort på autostolen, barnevognen eller vuggen er det nemt med bomuldssløjfen. De bløde materialer gør den hyggelig og giver en behagelig følelse. Når man bevæger ranglen siger den sjove lyde. Motorikken og høre-og følesansen bliver udviklet legende. Fremstillet af materiale i høj kvalitet. Krammedyret er egnet til babyer fra fødslen. Sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og sofistikeret design. FIRST CLASS FOR KIDS!

Detaljer:
  • Mål: 10,5 x 12,5 x 4 cm
  • Materiale: Ydermateriale: 100 % kbA-bomuld; inder: 100% fåreuld
  • Skånevask
  • Alder: Fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

sigikid®Vedhæng elefant, grøn
149 kr
136 kr