Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid ® vedhæng Wal Urban Wildlife
p.t. udsolgt

sigikid ® vedhæng Wal Urban Wildlife


Pris
165 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292255

EAN: 4001190425235

sigikid ® vedhæng Wal Urban Wildlife
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
urban WILDLIFE: - moderne trendy - bæredygtig!

Vilde dyr, der er beskyttelsesværdige, gode materialer og trendy farver er kendetegnene for denne unge samling. Pukkelhvalserien tilbyder alt, hvad moderne en forælder kunne ønske sig deres afkom, fra puder til musikbokse, grab- og snuffeklude til vognkæder - og samtidig bidrager hver af disse artikler til beskyttelsen af ??hvaler. For med hvert salg af en af ??artiklerne fra hvalsortimentet understøtter organisationen HVAL- OG DOLPHINKONSERVATION (WDC) sigikid hvaler med en donation på 5% af den vejledende udsalgspris.
De ca. 13 cm højt hvalformet vedhæng er velegnet fra fødslen og er derfor en smuk og varig gave til fødsel eller dåb. Ved hjælp af tekstilbåndene kan vedhænget bindes meget fleksibelt til en barneseng, bassinet, babybilsæde eller barnevogn. Allerede et par måneder gamle babyer nyder det smukke dyr, når det dingler over dem. Når babyen bliver ældre, tilbyder traileren mange detaljer at opdage og lege med. En speciel sjov funktion er den indbyggede rangle - en stor belønning for de første vellykkede forsøg på at gribe. Den indbyggede knitrende folie i stjernependlen skaber også akustiske stimuli. Birketringen fastgjort med velcro giver haptisk variation. De bløde stoffer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C. Bøgens ring kan fjernes og rengøres med en fugtig klud inden vask af Design. sigikid
Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x højde): 13 x 23 x 5 cm
  • materiale indeni: 100% polyester
  • Rengøring: Fjern trædele inden vask
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers