sigikid ® vedhæng hund blå
Variant:
  • sigikid ® vedhæng Pony Blå
  • sigikid ® vedhæng hund blå

Vejl. pris¹
97 kr
Pris
92 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327572

EAN: 4001190427932

sigikid ® vedhæng hund blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
sigikid BLUE-serien er domineret af smukke, klare farver og nuttet, blødt mikrofiberstof.

Fra dyner og spilledåser til barnevognslegetøj har serien alle former for babylegetøj klar og tilbyder således præcis det, som det sarte babyhjerte ønsker.
Som sædvanlig med sigikid er der ingen mangel på smukke motiver og Design s.

For at udflugter og bilture ikke skal blive kedelige, fås den søde hund også som trailer. Det beige-blå babylegetøj kan nemt sættes fast på autostolens bue eller på barnevognens hætte over barnet med velcro. Hunden og ranglen fyldt med farverige kugler hænger så inden for dit barns rækkevidde. Den smukke vedhæng til at lege og opdage holder selv de mindste glade på farten.

Da ringen rasler, selv når den berøres let, vækker den barnets nysgerrighed. Den indbyggede pivtone i dyret giver også glæde og opfordrer barnet til at udforske vedhænget med alle sanser. Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskinen. Skralderingen er fastgjort med velcro og skal fjernes, inden den vaskes. Babylegetøjet anbefales fra fødslen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 26 x 9 x 7 cm.
  • Med pibeklokke og rangle ring
  • materiale udenpå: 90 % polyester, 10 % bomuld
  • Materiale indeni: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C, fjern små dele før vask
  • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® vedhæng hund blå
3.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® vedhæng hund blå
sigikid ® vedhæng hund blå
Vejl. pris¹ 97 kr
92 kr