sigikid Varmepude Bjørn - Sweety
 • sigikid Varmepude Får - Sweety
 • sigikid Varmepude Hund - Sweety

199 kr
Pris 141 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
58 kr (29%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A226989

sigikid Varmepude Bjørn - Sweety
Der er dage, hvor du ikke har det for godt. En varmepude, der giver behagelig varme, kan bidrage til den generelle trivsel Kolde fødder eller mave - Bjørnen Nestles er optimal for kroppen, og vil hurtigt få din lille skat til at føle sig tilpas igen.

Varmepuden kan fjernes ved indgreb på bagsiden, som er lukket med en velcro-lukning. Fyld blot varmepuden uden det lækre beskyttelsesdække og i henhold til anvisningerne opvarm puden på radiator eller i ovnen. Beskyttelsesdækket er lavet af lækkert, blødt polyester kan vaskes i maskinen ved 30 °C.

Alle materialer holder også til hyppig vask. Med en størrelse på 30 cm anbefales varmepuden fra fødslen. Sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og sofistikeret design.

Detaljer:
 • Ydermateriale: 100% polyester
 • Materiale indvendigt. 100% polyester, kirsebærkerner
 • Mål: 30 cm
 • Betræk vaskbar ved 30° C.

 • OBS
  Organiske fyldmaterialer: Økologiske fyldningsmaterialer (som kirsebærkerner, korn, spelt, hirse) absorberer varme og kulde meget godt og frigiver dem i doser. For varme; Tag varmepuden ud af dyret. Opvarm ikke bamsen! Ovn (maks. 50 ° C, maks. 10 min.) Radiator (flere minutter) Ikke egnet til mikrobølgeovn! Må ikke overskride temperaturer og tider (risiko for brand!). Vask ikke puden, hold den altid tør og ventilér regelmæssigt. Allergiske reaktioner kan forekomme i risikogrupper, såsom immunkompromitterede personer eller allergikere. Overhold anvisninger for pleje og brug. Puderne skal regelmæssigt udluftes og opbevares tørt. Eventuel langvarig fugtindtrængning, som det kan forekomme hos svedige mennesker, bør undgås. En frigivelse af bioaerosoler ved at ryste puder eller lignende. Bør så vidt muligt ikke udføres i lukkede områder eller i nærværelse af potentielle risikogrupper. Anvendelsen af organiske puder bør stoppes, når lugt (muggen, beskeden), dannelsen af fugtige pletter på puden og forekomsten af allergier eller luftvejssygdomme med en uforklarlig årsag forekommer, forekommer sædvanligvis ved ophopning af skimmelsvamp.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  sigikid Varmepude Bjørn - Sweety
  199 kr
  141 kr
  Top mærker