Sigikid Varmepude Bellarella
Sigikid Varmepude Bellarella
210 kr
199 kr
Pris inkl. moms
 • Sigikid Varmepude Bjørn

210 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A206339

Sigikid Varmepude Bellarella
Den hyggelige varmepude med kirsebærsten giver komfort og beroligende varme. Du skal blot fjerne den indre pose, fylde den og varme den i ovnen eller på radiatoren.

Detaljer:
 • Mål: 23 x 13 x 10 cm
 • Materiale: udenpå 50% polyester, 50% bomuld; indeni: 100% polyester, kirsebærkerner
 • Rengøring: Vaskbar ved 30 ° C

 • OBS!
  Organiske fyldmaterialer: Økologiske fyldningsmaterialer (som kirsebærkerner, korn, spelt, hirse) absorberer varme og kulde meget godt og frigiver dem i doser. For varme; Tag varmepuden ud af dyret. Opvarm ikke bamsen! Ovn (maks. 50 ° C, maks. 10 min.) Radiator (flere minutter) Ikke egnet til mikrobølgeovn! Må ikke overskride temperaturer og tider (risiko for brand!). Vask ikke puden, hold den altid tør og ventilér regelmæssigt. Allergiske reaktioner kan forekomme i risikogrupper, såsom immunkompromitterede personer eller allergikere. Overhold anvisninger for pleje og brug. Puderne skal regelmæssigt udluftes og opbevares tørt. Eventuel langvarig fugtindtrængning, som det kan forekomme hos svedige mennesker, bør undgås. En frigivelse af bioaerosoler ved at ryste puder eller lignende. Bør så vidt muligt ikke udføres i lukkede områder eller i nærværelse af potentielle risikogrupper. Anvendelsen af organiske puder bør stoppes, når lugt (muggen, beskeden), dannelsen af fugtige pletter på puden og forekomsten af allergier eller luftvejssygdomme med en uforklarlig årsag forekommer, forekommer sædvanligvis ved ophopning af skimmelsvamp.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  Sigikid Varmepude Bellarella
  210 kr
  199 kr
  Top mærker