sigikid ® trægribeblad, grøn
Bæredygtig
Vejl. pris¹
97 kr
Pris
92 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291666

EAN: 4001190390915

sigikid ® trægribeblad, grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Bæredygtige produkter, fremstillet retfærdigt og ansvarligt, naturlige materialer og et æstetisk sofistikeret design er grundlaget for, at oprettelsen af ??serien ""Green"" lægger vægt på. Det ca. 10 cm høje gribelegetøj er lavet af naturligt FSC-certificeret bøgetræ. Gribelegetøjet er ideelt til små babyhænder og er derfor det perfekte legetøj til babyens første vågne faser.

Det er klar til at blive udforsket med alle sanser. Det vidunderligt glatte træ i form af et blad og de bomuldsbånd, der knyttes til det, hvis råmaterialer kommer fra kontrolleret organisk dyrkning, giver haptisk variation. Bladet kan også tjene som en tændering og dermed give lindring, når du begynder at tænde. Stofdelene kan vaskes ved 30 ° C i vaskemaskinen. Bøgebladet skal fjernes inden vask. Det kan rengøres med en fugtig klud. Babylegetøjet anbefales fra 3. levemåned.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design. Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test inden for produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48 / EF. Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 10 x 7 x 1 cm
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Pleje: Fjern trædele før vask
  • Alder: fra 3 måneder
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® trægribeblad, grøn
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® trægribeblad, grøn
sigikid ® trægribeblad, grøn
Vejl. pris¹ 97 kr
92 kr