sigikid Sutteklud Enhjørning blå

sigikid Sutteklud Enhjørning blå


 • sigikid Sutteklud Enhjørning glade farver

179 kr
Pris 139 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr (22%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A226830

sigikid Sutteklud Enhjørning blå
It's magic: Enhjørninge og ugler trøster dit barn og sørger for masser af hygge.

Fås som tre forskellige modeller i fine farver. De bløde materialer gør nussekluden hyggelig og giver en behagelig følelse.

Nussekluden er et specielt stykke stof - den første ven og en uundværlig ledsager - ofte ud over babyalderen. Med arme og ben ører der kan bruges til at nusse, hygge og trøste de små. Ecru-farvet plys, blødt microfleece og polyesterfyld. Stjernestoffet består af 100% bomuld.

Fremstillet af materiale i høj kvalitet. Egnet til babyer fra fødslen. Sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og sofistikeret design.

Detaljer:
 • Mål: 26 cm
 • Ydermateriale: 100% polyester
 • Materiale indvendigt. 100% polyester
 • Kan vaskes ved 30°C
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  sigikid Sutteklud Enhjørning blå
  179 kr
  139 kr
  Top mærker