Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
sigikid ® Sutteklud Bunny Semmel Bunny
Variant:
  • sigikid ® Sutteklud Bunny Semmel Bunny
  • sigikid ® Sutteklud klud Schnuggi

Vejl. pris¹
171 kr
Pris
159 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326476

EAN: 4001190394128

sigikid ® Sutteklud Bunny Semmel Bunny
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Semmel Bunny - den venlige kanin har været en af de mest populære babygaveartikler i over 15 år og er derfor en ægte sigikid klassiker!
Denne gaveserie indeholder alt fra et gribelegetøj og en spilledåse til et babytæppe og børnetøj til alle de artikler, der opfylder babyers og småbørns behov.

tiger Semmel Bunny suttekluden, som er ca. 28 cm høj, er en allround-aktør: den er både en nusseklud, legekammerat og sutteholder på samme tid.
Kysseklude er et særligt stykke stof - en første ven og en uundværlig følgesvend - ofte længere end til babyalderen.

De små arme og ben samt de lange kaninører giver gode muligheder for at gribe fat, og l aden indbyder til sutning, nusning, kram og trøst. En elastisk silikonering på kaninens arm gør det nemt at forbinde enhver sutteflaske-model - uanset om den har en knap eller en ring - med nussekluden. Sutten bliver hos dit barn, selv hvis det holder en pause fra sutten.

En anden fordel er, at barnet lettere kan mærke sin sut igen om natten og dermed hurtigere kan finde tilbage til søvnen. Den søde kanin er lavet af blød mikroplys og beige, brun og blå stribet frottéstof og blødt fyldt med hygiejnisk polyestervat.
Som sædvanlig er alle stoffer af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30°.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF.

Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 28 x 15 x 7 cm
  • Materiale udenpå: 84% polyester, 16% bomuld
  • Materiale indeni: 100% polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 grader
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Sutteklud Bunny Semmel Bunny
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Sutteklud Bunny Semmel Bunny
sigikid ® Sutteklud Bunny Semmel Bunny
Vejl. pris¹ 171 kr
159 kr