sigikid ® Strikket legetøjsfigur kanin Green
Bæredygtig
Vejl. pris¹
223 kr
Pris
212 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292226

EAN: 4001190393251

sigikid ® Strikket legetøjsfigur kanin Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bæredygtige produkter, der er produceret på en fair og ansvarlig måde, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er de grundlæggende elementer, som sigikid lægger vægt på, da de skabte serien " Green ". Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er brugt uld fra ubehandlet fåreuld som fyldmateriale.

De farver og overfladebehandlinger, der anvendes i denne kollektion, er også vandbaserede og kemisk sikre. Artiklerne i serien er ideelle som en gave til fødsel eller dåb. Legefiguren er lavet af blødt strikket stof og er blødt fyldt. Den søde kanin med broderede øjne og et venligt smil er babys første legekammerat og er ideel som nusse- og sovefigur. De lange arme og ører l aden indbyder barnet til at sutte og er også nemme at gribe fat i. Dette specielle nuttede legetøj vil blive barnets faste følgesvend. Alle materialer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens uldcyklus. Den blå klud er fastgjort, så det ikke er muligt at sluge den. Det 27 cm høje nuttet legetøj anbefales fra fødslen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. sigikid er således fortsat tro mod sit ledende princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 27 x 10 x 7 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % fåreuld
  • Pleje: vaskecyklus for uld
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Strikket legetøjsfigur kanin Green
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Strikket legetøjsfigur kanin Green
sigikid ® Strikket legetøjsfigur kanin Green
Vejl. pris¹ 223 kr
212 kr