Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
Pris
177 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292231

EAN: 4001190393275

Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Bæredygtige produkter, produceret retfærdigt og ansvarligt, naturlige materialer fra kontrolleret organisk dyrkning og et æstetisk sofistikeret design er grundlaget, som sigikid lægger stor vægt på, når man opretter serien ""Grøn"". Alle stoffer, der bruges i denne serie, er 100 % økologisk - yderstofferne er fra kontrolleret organisk dyrkning (kbA), jomfru fåruld anvendes som fyldmateriale. Farverne og overfladerne, der bruges i denne samling, er også vandbaserede og kemisk sikre. Artiklerne i serien er ideelle som en gave til fødsel eller dåb. Den søde kanin med sine broderede øjne og venlige smil er lavet af et blødt strikket stof lavet af økologisk bomuld og fyldt med 100% jomfru fåruld. Det ca. 16 cm høje greb er ideelt til små babyhænder og er derfor det perfekte legetøj til babyens første vågne faser. Den lyseblå og hvide stribede kanin med de lange ører er klar til at blive udforsket med alle sanser. En speciel sjov funktion er den indbyggede rangle - en vidunderlig belønning for vellykkede forsøg på at gribe. Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask i vaskemaskinens uldcyklus. Den blå klud er fastgjort, så det ikke er muligt at synke. Babylegetøjet anbefales til at gribe og rasle fra en alder af 3 måneder.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og et gennemtænkt design. Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test inden for produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48 / EF. Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16 x 8 x 5 cm
  • Materiale udenfor: 100% økologisk bomuld
  • Materiale indeni: 100% fåruld
  • Pleje: Uldvaskecyklus
  • Alder: fra 3 måneder
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
4.7
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
Sigikid ® strik-gripper kanin grøn
177 kr