SIGIKID Spilledåse  - Jip Jap Jump
SIGIKID Spilledåse  - Jip Jap Jump
SIGIKID Spilledåse - Jip Jap Jump
299 kr
270 kr
Pris inkl. moms

SIGIKID Spilledåse - Jip Jap Jump


299 kr
Pris
270 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A133452

SIGIKID Spilledåse - Jip Jap Jump
Spille blide toner. Er fremstillet i blødt materiale, og er derfor også en god krammer. Jip Jap Jump. Sød lille hest med et rødt hjerte foran. Er lavet i det fineste frotté kombineret med Streifenjersey og blødt mikroplys.

Detaljer:
• Produkt-Art.-nr.: 41090
• Spillemekanismen kan tages ud, således at melodien kan skiftes og hvis bamsen skal vaskes, dette gøres ved hjælp af sikkerhedslynlåsen.
• Spilletid 2,5 minutter
• Spillemekanismen er inkluderet i leveringen
• Bomuld, polyester - Fyld: 100% polyestervat
• Vaskbar ved 30°C

OBS!
Udtagelig spillemekanisme - skal fjernes før vask. Med sikkerhedslynlås til spillemekanismen. OBS! Spillemekanismen skal opbevares utilgængeligt for børn under vask af bamsen Brugsanvisning: Sikkerhedslynlåsen kan kun åbnes ved hjælp af en papirsclips, idet at selve vedhænget som man skal trække i for at lyne op, er trykket ind i bamsen, således at de små ikke kan komme ind til spillemekanismen, når den lynes igen, skal vedhænget trykkes tilbage på sin plads.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

SIGIKID Spilledåse - Jip Jap Jump
299 kr
270 kr
Top mærker