Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu
sigikid © Soother tape Lolo Lombardo

80 kr
Pris
70 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
10 kr-13%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291822

EAN: 4001190392957

sigikid © Soother tape Lolo Lombardo
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lille elefant med den lange bagagerum har v'ret og af ?? de mest populre er babygaveartikler i over 10 † r og er derfor en rigtigt sigikid-klassiker! Fra babypat til musik'sken til halspuden kan alle artikler omkring babyer og sm † b ›rns skal findes i denne gaveserie. Ogs † det ca. 20 cm lang nappeb † nd h ›rer til dette designlinje og er velegnet til napp med ring. B † ndet i et trendy stribet look kan lade fastg ›res til nappen med en snapl † s. Med den m ›rkebl † tr'klemme kan patten derefter hurtigt› res til babyens t ›j eller koseklud. P † denne m † de er Nucki altid inden for r'kkevidde til baby eller sm † b ›rn og altid tilgængelighed som en talsmand. Stoffb † ndet kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ø C. Tr'klemmen skal fjernes inden vask. Dummy-k'den anbefales fra f ›dslen af ???? babyen. sigikid l'gger s'rlig v'gt p † udvalgte materialer og gennemt'nkt design. Akkrediterede testinstitutter udf ›rer konstant test i produktudvikling og produktion i direkte med de gyldige retningslinjer. M'rket sigikid st † r for kosede produkter, der vekker f ›lelser og giver b † de for'ldre og b› rn en gud f ›lelse. Jeg over 50 † r har m'rket fulgt sigikid og klart styrende princip: F ??RSTE KLASSE FOR B RN! Vi g ›r familiens verden mere koselig og farverig helt fra begyndelsen. produktdetaljer:
  • Dimensioner (l'ngde x bredde xh ›jde): 20 x 2 x 2 cm
  • Materiale udenfor: 100% bomuld, tr'klip lavet af b ›g
  • Pleje: Fjern tr'dele f› r vask
  • Alder: fra 0 m † neder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid © Soother tape Lolo Lombardo
4.4
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

sigikid © Soother tape Lolo Lombardo
sigikid © Soother tape Lolo Lombardo
80 kr
70 kr