10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
sigikid ® Softball Bee Softballs
Variant:
  • sigikid ® Softball Bee Softballs
  • sigikid ® Softball Bunt Softballs

Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327100

EAN: 4001190426065

sigikid ® Softball Bee Softballs
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den søde runde gulgrå bi er en meget speciel softball!
Den venlige bi med det kærligt broderede ansigt er med til at udvikle babys og småbørns motoriske færdigheder på en legende og intuitiv måde.

Med en diameter på 15 cm og de udstående antenner, vinger og ben kan den bløde stofbold let gribes af små babyhænder. Den indbyggede rangle og den knitrende folie i vingerne giver en akustisk overraskelse og opfordrer dit barn til at gribe efter bolden igen og igen eller endda kravle efter den, når den ruller væk. Ved hjælp af en lille løkke kan bolden også fastgøres til barnevognen eller autostolen. Bolden forbliver spændende selv efter babyens alder: den er fantastisk velegnet til de første kast- og fanglege.

Stofbolden anbefales derfor til babyer og småbørn mellem 0 og 36 måneder. Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskinen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 15 x 15 x 15 x 15 cm
  • Pleje: Kan vaskes ved op til 30 °C
  • Materiale: 100 % polyester
  • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
134 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Softball Bee Softballs
5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Softball Bee Softballs
sigikid ® Softball Bee Softballs
134 kr