🌞 Sommerrabatter til dig!
🌞 Sommerrabatter til dig!
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
sigikid ® Snuseklud RingelDingel

sigikid ® Snuseklud RingelDingel


Pris
174 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297700

EAN: 4001190412747

sigikid ® Snuseklud RingelDingel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En ny tilføjelse til Ringedingels-familien!

En lus tiger Schnuffeltuchhase slutter sig til den farverige flok. Den muntre nusseven til de allermindste lavet af 100 % bomuld har lange, farvestrålende stribede flagrende arme, de knyttede ben og de lange ører af blødt stribet jersey giver gode grebsmuligheder og l aden indbyder til at sutte, nusse, hygge og trøste.

Alle materialer er særligt bløde, hvilket gør det nuttede tæppe nuttet og giver en behagelig følelse. Kroppen på Schnuffel-Langohr er lavet af et fint, gråt bomuldsstof, som prydes af en rød- orange stribet lomme. Det giver en interessant kontrast til de farverige stribede arme og ben og får virkelig farverne til at springe ud. Et lyst, sigikid -typisk loopstof udgør hovedets hovedmateriale, og den angivne næse er rød- orange stribet. De blå øjne er broderet. Alle materialer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask. Et blåt og hvidt stribet tørklæde er fastgjort med et sting, så det ikke er muligt at sluge det.

Kyssekluden er velegnet til babyer fra fødslen og vil hurtigt blive en fast følgesvend dag og nat. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design .

Produktdetaljer:
  • Artikelstørrelse (længde x bredde x højde): 23 x 20 x 8 cm
  • Gode muligheder for at gribe fat i noget
  • Rengøring: Kan vaskes ved 30 °C
  • Materiale udenpå: 100% bomuld; Materiale indeni: 100% polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Snuseklud RingelDingel
sigikid ® Snuseklud RingelDingel
174 kr