10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
sigikid ® Snuffle klud krokodille Green
Bæredygtig
Variant:
  • Sigikid® Organic Collection - Sutteklud Hund
  • SIGIKID Organic Collection - Sutteklud Hare
  • SIGIKID Organic Collection - Sutteklud Får
  • sigikid ® Snuffle klud får, Green
  • +5

Vejl. pris¹
260 kr
Pris
247 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330831

EAN: 4001190395699

sigikid ® Snuffle klud krokodille Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale. De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden. Snuggle-tørklæder er et særligt stykke stof - en første ven og uundværlig følgesvend - ofte længere end til babyalderen.

Den 27 cm store krokodille-knusedug vil hurtigt blive babys yndlingsknuselegetøj og trøstepude, og den er også det perfekte legetøj til din lille skat i de første vågne faser. Selv små babyhænder kan nemt gribe og holde om stoffet ved de knyttede ender og dyrets lange arme. Krokodillen kan således udforskes udførligt med alle sanser. De bløde materialer - jersey, nicky, teddy - alle lavet af økologisk bomuld - gør nussekluden så dejlig nuttet og sikrer en behagelig og interessant følelse.

Farvekombinationen af blød grøn, hvid, gyldengul, turkis og Orange tiltaler både børn og forældre. Hovedet er blødt fyldt med uldkugler, og ansigtet er kærligt broderet. Tørklædet er fastgjort, så det er umuligt at sluge det. Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask på uldcyklus. Kyssekluden anbefales til babyer fra fødslen og er derfor også en fremragende gave til fødsel eller barnedåb.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 27 x 21 x 10 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Pleje: kan vaskes ved 30 °C på uldprogram
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Snuffle klud krokodille Green
5
114 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 104
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Snuffle klud krokodille Green
sigikid ® Snuffle klud krokodille Green
Vejl. pris¹ 260 kr
247 kr