sigikid ® Snuffle klud frø grøn

sigikid ® Snuffle klud frø grøn


Variant:
  • sigikid ® Snuffle klud frø grøn
  • sigikid ® Snuffle bjørn grå
  • sigikid ® Snuffle klud får grå
  • sigikid ® Schnuffeltuch Nielpferd grå
  • sigikid ® Snuseklud elefant guld guld grå/blå

Pris
192 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A312839

EAN: 4001190394968

sigikid ® Snuffle klud frø grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIG - BÆREDYGTIG - FAIR - ØKOLOGISK - ØKOLOGISK - ØKOLOGISK:
Bæredygtige produkter, der er produceret på en fair og ansvarlig måde i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da de skabte serien " Green ".
Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der anvendes ubehandlet fåreuld som fyldmateriale. De farver og overfladebehandlinger, der anvendes i denne kollektion, er også miljø- og sundhedsmæssigt sikre.
En kramme er et særligt stykke stof - en første ven og en konstant følgesvend - ofte langt ud over babyalderen.

Den græsgrønne frø-klud med de farverige accenter er et ægte blikfang! Den nuttede klud er lavet af en behagelig bomuldsbamse, stribet Single jersey og andre farverige sigikid eksklusive stoffer - alt sammen økologisk bomuld - og hovedet er fyldt med 100 % jomfrufåruld uld. Og fordi den venlige frø også er blød og nuttet, erobrer den babyens hjerte på ingen tid og bliver den første ven, nuttet legetøj og babylegetøj på samme tid.
De knyttede ender opfordrer barnet til at føle og sutte og kan nemt gribes af små babyhænder. Snart vil denne specielle krammeklud blive en uundværlig legekammerat og trøster for barnet. Alene af denne grund er det tilrådeligt at gå efter den højeste kvalitet, når man vælger babylegetøj. Øjnene er syet på, munden er broderet, og tørklædet er fastgjort til nussekluden.

Alle materialer er af høj kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens uldprogram. Den ca. 25 cm store krammeklud anbefales fra fødslen - den er derfor en ideel gave til fødslen eller dåben!

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design .
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 25 x 20 x 5 cm
  • Materiale: 100 % bomuld, fyld: 100 % jomfruuld
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Snuffle klud frø grøn
sigikid ® Snuffle klud frø grøn
192 kr