sigikid ® Snuffle klud får grå
Variant:
  • sigikid ® Snuffle bjørn grå
  • sigikid ® Snuffle klud får grå

Vejl. pris¹
245 kr
Pris
239 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A312842

EAN: 4001190426690

sigikid ® Snuffle klud får grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tidløst smuk og vidunderligt nuttet - den særligt design orienterede Gold Collection inspirerer med et Vintage look, der minder os om, hvordan kvalitetsmærket sigikid begyndte for over 50 år siden.

Kombinationen af supersoft em bomuldsbamse og et nuttet blødt bomuldsjacquard gør fårets nusseklud vidunderligt nuttet og sikrer en behagelig fornemmelse.
Med en klar Design og diskrete farveaccenter giver Gold Collection lidt ekstravagance til særlige krav! Den nuttede, bløde krammeklud er en første ven og uundværlig følgesvend, uanset om den er på farten i barnevognen eller hjemme i børneværelset - ofte længere end babyalderen! De knyttede ender giver vidunderlige greb og l aden indbyder til at sutte, nusse og nusse.

Det sennepsfarvede tørklæde er fastgjort, så det er umuligt at sluge det. Det nuttede halstørklæde af høj kvalitet tåler også hyppig vask ved 30° C i vaskemaskinen. Det lille fårs hoved er blødt fyldt med hygiejnisk polyesteruld, og øjnene er broderet. Den ca. 25 cm høje kramme er ideel som en konstant følgesvend og det første babylegetøj og er egnet allerede fra fødslen. Derfor er det en ideel gave til fødsel eller dåb.

Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og får både forældre og børn til at føle sig godt tilpas. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende princip:
FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 25 x 20 x 9 cm
  • Materiale: 90 % bomuld, 6 % polyester, 4 % økologisk bomuld, fyld: 100 % polyester
  • Rengøring: Normal vaskecyklus ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Snuffle klud får grå
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Snuffle klud får grå
sigikid ® Snuffle klud får grå
Vejl. pris¹ 245 kr
239 kr