sigikid ® Snuffle Kanin

Pris
223 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326325

EAN: 4001190393817

sigikid ® Snuffle Kanin
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En kramme er et særligt stykke stof - en første ven og en konstant følgesvend - ofte langt ud over babyalderen.

Kanin-knusekluden af beige-brun sløjfe og en nuttet blå og hvidstribet Single jersey - alle bomuldsstoffer af høj kvalitet - er en ægte sigikid klassiker.

Det loyale dyrs hoved er blødt fyldt med hygiejnisk polyestervadding. Og fordi den venlige kanin er så nuttet, vil den hurtigt vinde din lille drengs hjerte og blive deres første ven, nusseklud og babylegetøj på samme tid.

De knyttede ender og de lange skeer opfordrer dit barn til at føle og sutte og kan nemt gribes af små babyhænder. Denne specielle krammeklud vil snart blive dit barns uundværlige legekammerat og trøster. Alene af denne grund er det tilrådeligt at være opmærksom på den højeste kvalitet, når man vælger babylegetøj. Øjnene og munden er broderet, og det sennepsfarvede halstørklæde er fastgjort til nussekluden, så det ikke kan sluges.

Den ca. 28 cm lange krammeklud anbefales fra fødslen - og er derfor en ideel gave til fødsel eller barnedåb! sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design .

I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 28 x 18 x 6 cm
  • Materiale udenpå: 97% bomuld, 3% polyester
  • Materiale indeni: 100% polyester
  • Kan vaskes ved 30
  • Produktudvikling og produktion er testet i henhold til legetøjsdirektivet 2009/48/EF
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Snuffle Kanin
5
197 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 171
 
4 stjerner
| 21
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Snuffle Kanin
sigikid ® Snuffle Kanin
223 kr