sigikid ® Snuffle håndklæde Bunny DubbiDuu
Variant:

Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326821

EAN: 4001190393985

sigikid ® Snuffle håndklæde Bunny DubbiDuu
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
DubbiDuu - den venlige, frække kanin med knuden i øret er altid i godt humør og har altid gode ideer til at lege.

Med sin beige pels af blødt loopstof og jerseydragten i lyserød og lyseblå erobrer den babyens hjerte på et øjeblik.
DubbiDuu-gave serien indeholder alt, hvad babyer og småbørn har brug for, lige fra griffiner og spilledåser til babytæpper og børnetøj. Den nuttede nusseklud er en første ven og uundværlig følgesvend - uanset om den er på vej i barnevognen eller hjemme i børneværelset - ofte også efter babyalderen!

De knyttede ender giver vidunderlige muligheder for at gribe fat, og l aden inviterer dig til at sutte, nusse og nusse. De forskellige stoffer giver kaninen en unik følelse og opfordrer dit barn til at udforske kluden med alle sanser.
Kaninens hoved er blødt fyldt med hygiejnisk polyestervat, og det venlige ansigt er broderet i hånden. Den lyserøde bandana er fastgjort, så det ikke er muligt at sluge den. Den høje kvalitet kan tåle hyppig vask ved 30° C i vaskemaskinen. Den ca. 28 cm lange krammer er perfekt som en pudderdåse og er allerede egnet fra fødslen - en ideel gave til fødsel eller barnedåb!

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 28 x 19 x 5 cm
  • Materiale udenpå: 97 % bomuld, 3 % polyester
  • Materiale indeni: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Snuffle håndklæde Bunny DubbiDuu
5
204 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 177
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Snuffle håndklæde Bunny DubbiDuu
sigikid ® Snuffle håndklæde Bunny DubbiDuu
186 kr