Familiebonus: Få 10% rabat!
Familiebonus: Få 10% rabat!
Kopiér koden
JDM23460
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
sigikid Snack Box Pinky Queeny
Variant:

Pris
71 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A241618

EAN: 4001190250073

sigikid Snack Box Pinky Queeny
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Knæk brød til små prinsesser!

Ud over rygsække, vandflaske og vogne i Pinky Queeny-serien er der også en matchende frokostboks. Snackkassen er den perfekte ledsager til børn, der er sultne imellem - hvad enten det drejer sig om skole, dagpleje eller en tur med hele familien.

Den aftagelige rå grøntsagsskål adskiller frugt eller grøntsager fra smørret brød. Så det forbliver ap petit lich og blødgør ikke.

De to robuste sidefæstgørelser lukker snackboksen tæt og sikkert, hvilket åbner brødet til barnets leg. Kassen har en praktisk størrelse på 17 x 11 x 7 cm.

Barnets helbred er sigikid af største vigtighed. Dette inkluderer en høj kvalitetsstandard inden for udvikling og produktion og et specielt udvalg af materialer. Polypropylen sigikid-brøddåser er lavet af fødevaresikre materialer - de indeholder ingen blødgørere (Bisphenol-A fri) og er absolut lugtfri.

Detaljer:
  • Mål: 17 x 11 x 7 cm
  • Materiale: Kasse PP, låg PE
  • BPA-fri
  • Alder: fra 2 år
  • >

agtelse
Tinnet og det separate frugterum er opvaskemaskine, men håndvask anbefales til det gennemsigtige låg med motivet for at beskytte motivet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - sigikid Snack Box Pinky Queeny
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
45 Bedømmelse
 
38
 
7
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

sigikid Snack Box Pinky Queeny
71 kr