sigikid ® Ship Play and Cool
Variant:
  • sigikid ® Fire engine Play and Cool
  • sigikid ® Traktor Play and Cool
  • sigikid ® U Boot Play and Cool
  • sigikid ® Ship Play and Cool

Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A328662

EAN: 4001190427215

sigikid ® Ship Play and Cool
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Opmærksomhed små køretøjs fans!

Der er ikke kun spændende køretøjer på land, men også på og under vandet. Play & Cool-serien tilbyder usædvanligt babylegetøj til drenge og piger - langt fra det sædvanlige lyserøde og lyseblå skema. Temaer som køretøjer, musikinstrumenter, værktøj og elektronik er stilfuldt realiseret.

Det orange farvede skib af mikroplys er ikke kun nuttet og blødt, men også et spændende aktivt legetøj for drenge og piger fra 3 til 36 måneder takket være forskellige funktioner. Med dette usædvanlige babylegetøj kan babyer udforske, røre og opdage alt efter behag.
De forskellige stoffer og materialer er fremragende udformet og giver en haptisk oplevelse for de små. En piber, en rangle og det indsyede knitrende folie træner barnets hørelse og belønner succesfulde forsøg på at gribe fat. Den vibrerende rangle er særlig sjov: Hvis barnet trækker i fisken, der hænger bag på båden, rasler den tilbage til skibet med en sjov "RRRR"-lyd og vibration. Barnet lærer at forstå enkle funktioner og at bruge dem målrettet.
Tandringen kan give lindring, når de første tænder bryder igennem. De forskellige funktioner opfordrer barnet til at lege aktivt og udvikle sine motoriske færdigheder.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °C i vaskemaskinen.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer, gennemtænkt Design og sikkerhed. Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16 x 13 x 7 cm
  • Med pibeklokke, knitrende folie, bidering og vibrerende rangle
  • Materiale: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C, fjern små dele før vask
  • Alder: Fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Ship Play and Cool
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Ship Play and Cool
sigikid ® Ship Play and Cool
171 kr