sigikid ® Servise sæt 4 sæsoner
Vejl. pris¹
97 kr
Pris
92 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A291522

EAN: 4001190250622

sigikid ® Servise sæt 4 sæsoner
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fire farverige placemats med muntre billeder, der passer til hver af de fire årstider, sikrer sjov ved spisebordet. Der er altid noget nyt at opdage på de detaljerede placemats - de populære sigikid-figurer, som børn allerede kender som kælelegetøj eller klynge klude, leger om foråret på frodige enge, nyder en dag på stranden om sommeren, flyver drager om efteråret og hopper gennem vandpytter og bunker af blade.

Om vinteren kælker vi og de pyntede juletræsringe i juletiden - så maden smager dobbelt så godt! Til rengøring kan underlagene tørres af med en fugtig klud. sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design.

Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test inden for produktudvikling og produktion i henhold til de foreskrevne standarder. Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde): 45 x 30 cm
  • Materiale: 100% polypropylen
  • Pleje: Tørres
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Servise sæt 4 sæsoner
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Servise sæt 4 sæsoner
sigikid ® Servise sæt 4 sæsoner
Vejl. pris¹ 97 kr
92 kr