10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
sigikid ® Secret Santa pink Green
Bæredygtig

sigikid ® Secret Santa pink Green


Variant:
  • sigikid ® Secret Santa pink Green
  • sigikid ® Secret Santa orange Green

Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330835

EAN: 4001190395743

sigikid ® Secret Santa pink Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NATURLIGT - BÆREDYGTIGT - FAIRT - ØKOLOGISK - BIO: Bæredygtige produkter, der er produceret retfærdigt og ansvarligt i Europa, naturlige materialer fra kontrolleret økologisk dyrkning og en æstetisk sofistikeret Design er det fundament, som sigikid lægger vægt på, da den skabte GREEN -serien.

Alle stoffer i denne serie er 100 % økologiske - yderstofferne er fra kontrolleret økologisk dyrkning (kbA), og der er anvendt fåreuld som fyldmateriale.
De farver og overflader, der anvendes i GREEN -kollektionen, er også økologisk forsvarlige og uskadelige for sundheden.

Den 20 cm høje nuttede gnom er en dukke og en krammedug på samme tid. Den søde nuttede dværg er vidunderlig at nusse med, den fungerer også som en pålidelig trøster og er det perfekte legetøj til din lille skat i de første vågne faser og senere til små rollelege.
Dukken har bevidst en størrelse, så selv små babyhænder kan gribe og holde den meget godt. Den lille dukke er klar til at blive udforsket af barnet med alle dets sanser. De lange gyldengule arme l aden inviterer den til at sutte. Den hvid- og lyserødstribede hætte sidder fast, så det ikke er muligt at sluge den. Den venlige nisse har et kærligt broderet ansigt og er fyldt med uldkugler. Den lyserøde krop er kun fyldt med uld i den øverste halvdel, så den nuttede stofkarakter forbliver i den nederste del.

De forskellige bløde yderstoffer - alle af økologisk bomuld - gør nussekluden så dejlig nuttet og sikrer en behagelig og interessant fornemmelse.
Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinens uldprogram. Den nuttede gnom anbefales til babyer og småbørn mellem 3 og 36 måneder. Det er derfor også en fremragende gave til fødsler eller barnedåb.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 20 x 10 x 4 cm
  • Materiale udenpå: 100 % økologisk bomuld
  • Indvendigt materiale: 100 % uld
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C på uldprogram
  • Alder: fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Secret Santa pink Green
sigikid ® Secret Santa pink Green
260 kr