Familiebonus: Få 10% rabat!
Familiebonus: Få 10% rabat!
Kopiér koden
JDM23460
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
sigikid © Schnuffeltuch H gge Hug

sigikid © Schnuffeltuch H gge Hug


Variant:
  • sigikid © Schnuffeltuch H gge Hug
  • sigikid © Schnuffeltuch Boller Sch „fle
  • sigikid ® Schnuffeltuch Forest Fox

Pris
161 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291253

EAN: 4001190392193

sigikid © Schnuffeltuch H gge Hug
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I nyde de lykkelige ›jeblikke i hverdage, k'le, v're lykkelige - med H gge Hug, den fl› jlsagtige bl ›de hund med den fluffy› rer og det trendy denim-look, er det let. Fra griberen til musikbøger til den koselige pude bruger denne gaveserie alle artikler til babyer og sm † b ›rns behov. Den kosede bl ›de snuglestykke er en f› rste ven og uundv'rlig ledsager, uanset om de er p † vej i barnevognen eller derhjemme ib ›rnev'relset - ofte ud over babyalderen!

De lange hunde ›rer og de knudede poter giver vidunderlige gripende muligheder og jeg aden til at sutte, k'le og k'le. Den sennepfarvede ledningsn'kkeduk er ordentligt fastgjort, s † det ikke er mulig ved slam. Den koselige klud af h ›j kvalitet t † ler ogs † hyppig vask i vaskemaskine ved 30 ø C. Hundens hoved er bl› dt forud med hygiejnisk polyestervad. De m ›rke› jne og n'se er broderet. De ca. 24 cm stor koseklud er ideel som konstant ledsager og f ›rste babyleget› j og egner sig fra f ›dslen. S † ledes er det en ideel gav til f ›dsel eller d † b. sigikid l'gger s'rlig v'gt p † udvalgte materialer og gennemt'nkt design.

Akkrediterede testinstitutter udf ›rer konstant test i produktudvikling og produktion i de rigtige med leget› jssikkerhedsdirektivet 2009/48 / EF. M'rket sigikid st † r for kosede produkter, der vekker f ›lelser og giver b † de for'ldre og b› rn en gud f ›lelse. Jeg over 50 † r har m'rket fulgt sigikid og klart styrende princip: F ??RSTE KLASSE FOR B RN! Vi g ›r familiens verden mere koselig og farverig helt fra begyndelsen.

produktdetaljer:
  • M † l (l'ngde x bredde xh ›jde): 24 x 18 x 10 cm
  • Materiale udenfor : 50% polyester, 28% bomuld, 22% organisk bomuld
  • materiale inde: 100% polyester
  • Reng ›ring: vaskbar ved 30 ø C
  • Alder : fra 0 m † neder

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid © Schnuffeltuch H gge Hug
161 kr