sigikid Sammy Samoa Rygsæk Stor
sigikid Sammy Samoa Rygsæk Stor
sigikid Sammy Samoa Rygsæk Stor
299 kr
258 kr
Pris inkl. moms
  • sigikid Pille Power Rygsæk stor

299 kr
Pris
258 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
41 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A241748

sigikid Sammy Samoa Rygsæk Stor


Denne rygsæk er den perfekte følgesvend til vuggestuen, børnehaven, udflugter m.m. Rygsækken byder på masser af plads til både madpakken, drikkedunken, yndlingsbamsen og meget mere. Udstyret med et stort inderrum med snor, således at den kan lukkes.

Med navneskilt i inderrummet. Med to sidetasker af net til fx drikkedunken. Tasken er udstyret med polstrede skulderremme, som skåner ryggen. Endvidere er skulderremmene justerbare og udstyret med en justerbar brystsele med clip-lås. Således sidder skulderselerne altid optimalt. Inkl. et bredt bærehåndtag.

Det holdbare stof af 100% nylon er ekstremt robust, snavsavisende og fri for kemiske lugtstoffer. Og hvis den skulle være snavset, kan du tørre børnehavetasken af med en fugtig klud. Den perfekte følgesvend til børn fra 3 år.

Detaljer:
  • Mål: 30 x 26 x 12 cm
  • Materiale: 100 % Nylon
  • Alder: fra 3 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

sigikid Sammy Samoa Rygsæk Stor
299 kr
258 kr
Top mærker