sigikid ® Rygsæk stor Pinky Queeny
Variant:
  • sigikid ® Rygsæk stor Pinky Queeny
  • sigikid ® Rygsæk stor Gina Galopp
  • sigikid ® Rygsæk stor Kily Keeper

Vejl. pris¹
260 kr
Pris
253 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327170

EAN: 4001190252121

sigikid ® Rygsæk stor Pinky Queeny
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Pinky Queeny - tilbehørsserien til små prinsesser tilbyder madkasse, vandflaske, brysttaske og paraply samt to smukke rygsække i matchende Design .

Den store rygsæk i pink med tusindvis af små hjerter og broderet krone er velegnet til piger fra 3 til 7 år på grund af sin størrelse og en kapacitet på 6,8 liter.
Det er den ideelle ledsager til at tage med på farten - uanset om det er til børnehave, fritidsaktiviteter eller på en familieudflugt. Den reflekterende strimmel sikrer god synlighed i mørke og større sikkerhed i trafikken.
Den ekstravagante rygsæk til børn har plads nok til en stor madkasse, en drikkekolbe eller vakuumflaske, et nuttet legetøj og andre vigtige redskaber til dit barn. Det store hovedrum har en snor og en klipselukning.
Rygsækken har en foring af høj kvalitet på indersiden. Indvendigt er der også et navn child , hvor den lille ejer kan noteres. Der er to netlommer på siderne, som f.eks. kan indeholde drikkeflasker. To mindre forlommer med velcrolukning er velegnede til opbevaring af små skatte eller snackbokse.

Tasken med de polstrede skulderstropper passer perfekt på barnets ryg. Justerbare skulderstropper og en ekstra, justerbar brystrem med klipselukning sikrer en perfekt pasform. Dette forhindrer, at skulderstropperne glider af. For at børnehavetasken også nemt kan hænges på en krog, har den et bærehåndtag i toppen.
Det slidstærke nylonstof er ekstremt robust og smudsafvisende og fri for kemiske lugte. Hvis den skulle blive beskidt, kan du blot tørre den smukke KITA-rygsæk af med en fugtig klud.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Gennem akkrediterede testinstitutter udføres der løbende test i produktudvikling og produktion i overensstemmelse med de gældende standarder.
Så sigikid er fortsat tro mod sit grundlæggende princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 29 x 26 x 12 cm
  • Materiale udenpå: 100 % nylon
  • Materiale indeni: 100 % polyester
  • Kapacitet: 6,8 liter
  • Pleje: Tørres af med en fugtig klud
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Rygsæk stor Pinky Queeny
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Rygsæk stor Pinky Queeny
sigikid ® Rygsæk stor Pinky Queeny
Vejl. pris¹ 260 kr
253 kr