Sigikid Rygsæk og Skuldertaske Tiger

Sigikid Rygsæk og Skuldertaske Tiger


 • Sigikid Rygsæk og Skuldertaske Får

219 kr
Pris
189 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A216198

EAN: 4001190246649

Sigikid Rygsæk og Skuldertaske Tiger
En smart, ny idé fra sigikid!

Rygsæk og skuldertaske i et! Uanset om det er en tiger, en frø, et får eller en fugl - er hver af de fire munter dyrepersoner en iøjnefaldende. Den lysegrønne frø er en munter fyr. Med sine store øjne på toppen af ​​tasken ser han på os glædeligt. Den nederste del af tasken er blå, med polstret lysegrønne fødder. Med denne sjove følgesvend kan man være sikker på at opleve sjove eventyr. Tasken har et rummeligt hovedrum, som lukkes med lynlås. Forlommen har en polstret klap og en robust velcrolukning. Det giver plads til punge og andre ting. Et variabelt bærende system forvandler hurtigt og nemt rygsækken til en skuldertaske - og den anden vej rundt. Bæreremmen er udstyret med en karabinhage i begge ender. Hvis man låser disse på begge sider af tasken, får du en praktisk skuldertaske. Men hvis du trækker remmen gennem løkken, som er på bagsiden af ​​tasken og låser karabinhagerne nederst på tasken, vil du have en rygsæk. Det holdbare stof af 100% nylon er ekstremt robust, Snavsavisende og fri for kemiske lugtstoffer. Hvis tasken er snavset, kan du blot tørre den med en fugtig klud. Kombitasken er en perfekt følgesvend til børn over 2 år.

Detaljer:
 • Mål: 29 x 23 x 12 cm
 • Materiale: Nylon
 • Vaskbar
 • Alder: Fra 36 mdr.
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topseller

  Sigikid Rygsæk og Skuldertaske Tiger
  219 kr
  189 kr