sigikid ® rygsæk krokodille skole
Variant:
  • sigikid ® Rygsæk Elefantskole
  • sigikid ® rygsæk krokodille skole

Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292110

EAN: 4001190250776

sigikid ® rygsæk krokodille skole
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De farverige dyrerygsække spredte et godt humør allerede om morgenen. Det gør det rigtig sjovt at gå i skole, førskole eller børnehave.

Den grønne krokodille rygsæk lavet af høj kvalitet og stærkt lærred stof får en tredimensionel effekt gennem polstring og syet på fremspringende ører og fødder.

Rygsækken overbeviser ikke kun med sit animalistiske og farverige design, men også med sin funktionalitet og kvalitet. Hovedrummet kan åbnes med et glidende klip. På indersiden har rygsækken en foring af høj kvalitet og et yderligere rum med lynlås. Hovedrummet kan også lukkes sikkert med en ledning. En syet lomme med navn-ss-barn er skjult under dyrets ansigt.

Med en størrelse på ca. 28x24x18 cm giver rygsækken plads nok til bøger, blyantkasser og snacks.
Desuden har den to sidedriksrum og en lille frontlomme med lynlås.

Den polstrede rygsektion, de polstrede og justerbare skulderstropper og en ekstra, justerbar brystbælte med klemmelukning sikrer høj bærekomfort og perfekt pasform. Dette forhindrer skulderstropperne i at glide af. Rygsækken har også et bredt bærehåndtag, så den let kan fastgøres til en krog.
Det slidstærke polyesterstof er fri for kemisk lugt, ekstremt robust og snavsafvisende. Skulle posen alligevel blive snavset, kan du bare tørre rygsækken af ??med en fugtig klud.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og et gennemtænkt design. Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test i produktudvikling og produktion i overensstemmelse med de gældende standarder. Således forbliver virksomheden sigikid tro mod sit vejledende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 28 x 24 x 18 cm
  • materiale udvendigt: 100% polyester melange
  • Materiale indeni: 100% polyester 150D
  • Pleje: tørres af med en fugtig klud
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Fare for kvælning på grund af sløjfedannelse!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® rygsæk krokodille skole
sigikid ® rygsæk krokodille skole
372 kr