sigikid ® Rygsæk blå grøn
Variant:
  • sigikid ® Rygsæk blå grøn
  • sigikid ® Rygsæk rød grøn

Pris
281 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292149

EAN: 4001190251407

sigikid ® Rygsæk blå grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med en størrelse på ca. 30 x 24 x 11 cm giver denne blå rygsæk plads nok til en drikkeflaske, madkasse og dit yndlings legetøj eller legetøj.

Uanset om det er til børnehave eller familieudflugter - børns rygsæk med anvendt hundelapp er derfor altid den ideelle følgesvend. Hovedrummet er let at åbne med en tovejs lynlås, en anden lille lomme, der er fastgjort i frontområdet, kan også lukkes med en lynlås og giver plads til nøgler eller andre små skatte, der ikke må gå tabt. På grund af sin lette vægt og polstrede stropper tilbyder rygsækken en høj grad af komfort for de yngste. den røde rygsæk i den klassiske designstil er lavet af genbrugte plastflasker.
Den 100% genbrugte REPREVE® polyester er ekstremt stærk og miljøvenlig, da polyestergarnet kommer fra plastflasker, der tidligere blev fisket fra havet. Så når du køber en rygsæk, hjælper du personligt med at beskytte miljøet og reducere plastforurening af havet.

Justerbare skulderstropper og en ekstra, justerbar brystbælte med klemmelukning sikrer en perfekt pasform. Dette forhindrer skulderstropperne i at glide af. Børnehavetasken har et bredt bærehåndtag, så den også let kan fastgøres til en krog. Det slidstærke polyesterstof er fri for kemisk lugt, ekstremt robust og snavsafvisende. Hvis rygsækken alligevel bliver snavset, kan den let vaskes af med en fugtig klud. Den har en foring af høj kvalitet på indersiden.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og et gennemtænkt design. Akkrediterede testinstitutter udfører konstant test i produktudvikling og produktion i overensstemmelse med de gældende standarder. Således er det sandt at sigikid dets ledende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 30 x 24 x 11 cm
  • Materiale udenfor: 100% genanvendt Repreve polyester 450D
  • Materiale indeni: 100% genbrugt Repreve polyester 150D
  • Rengøring: vaskes med en fugtig klud
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Fare for kvælning på grund af lange ledninger!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Rygsæk blå grøn
281 kr