sigikid ® rygsæk bæver FARVE
Variant:
  • sigikid ® rygsæk bæver FARVE
  • sigikid ® Rygsæk Raccoon FARVE
  • sigikid ® Rygsæk Dragon FARVE
  • sigikid ® rygsæk elefant FARVE
  • sigikid ® Rygsæk Fuchs FARVE

Pris
246 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292143

EAN: 4001190251285

sigikid ® rygsæk bæver FARVE
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne klassiske rygsæk med moderne dyreprint og diskret farvekombination af lyserød og lysegrøn er med sin størrelse på ca. 30x23x17 cm perfekt egnet til piger fra 2 år.
Det er derfor den ideelle ledsager til vuggestuen eller børnehaven samt til fritid og familieudflugter.

Hovedrummet kan åbnes med en glidende tovejs lynlås og giver plads nok til madkassen, drikkeflasken og andre ting som en jakke eller dit yndlings-legetøj.
Mindre genstande kan opbevares i en mindre frontlomme, som også er lukket med lynlås. Indersiden af ??rygsækken har foring i høj kvalitet.

Perfekt pasform og optimal bærekomfort sikres ved let polstrede og justerbare skulderstropper og en ekstra justerbar brystbælte med klemmelukning. Dette forhindrer skulderstropperne i at glide af. Børnehavetasken har et bærehåndtag, så den også let kan fastgøres til en krog.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design. Det slidstærke polyesterstof er ekstremt robust og snavsafvisende og fri for kemisk lugt. Hvis det alligevel bliver snavset, kan du blot tørre den smukke KITA-rygsæk med en fugtig klud.

Så han forbliver sigikid tro mod sit motto: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere nuttet og farverig lige fra starten.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 30 x 23 x 17 cm
  • Materiale udvendigt: 100% polyester 300D
  • Materiale indeni: 100% polyester 150D
  • Pleje: tørres af med en fugtig klud
  • Alder: fra 24 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® rygsæk bæver FARVE
sigikid ® rygsæk bæver FARVE
246 kr