Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

sigikid ® Rubber Ball Ach Good Softballs
p.t. udsolgt

Pris
81 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327160

EAN: 4001190424320

sigikid ® Rubber Ball Ach Good Softballs
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det er sjovt at lege med bolden!
Fange, kaste, rulle, skyde - leg med bolden er alsidig og fremmer børnenes koncentration, opfattelsesevne, kropsbevidsthed, motoriske færdigheder og naturligvis social adfærd. Det får dem ud i den friske luft og giver dem masser af motion.

Den farverige bold orange med de trykte "Ach Good"-motiver er med sin diameter på 17 cm og den meget grebige overflade en ideel første bold til børn fra et år.
Bolden er fremstillet af 100 % naturgummi, et naturmateriale, der trækker sig sammen, når det er koldt, og udvider sig, når det er varmt. Derfor bør bolden ikke udsættes for direkte sollys i længere tid. Den angivne maksimale kuglestørrelse skal overholdes nøje ved oppumpning, da der ellers kan forekomme permanent deformation af kuglen.
Bemærk venligst, at boldene i starten har den typiske lugt af naturgummi, men at denne lugt vil forsvinde med tiden. Legeboldene er fri for PVC, BPA og vinyl og er derfor helt ufarlige.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for børnevenlige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god fornemmelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 17 x 17 x 17 x 17 cm
  • Bolden leveres i oppustet tilstand
  • Kan aftørres
  • Materiale: 100 % gummi
  • Alder: Fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Rubber Ball Ach Good Softballs
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers