sigikid ® ring griber elefant - ringe til sanserne

sigikid ® ring griber elefant - ringe til sanserne


Variant:
  • sigikid ® ring griber elefant - ringe til sanserne
  • sigikid ® ring griber frø - ringe til sanserne
  • sigikid ® ringgrebefug - ringe til sanserne

Pris
105 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286289

EAN: 4001190424207

sigikid ® ring griber elefant - ringe til sanserne
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ringer for sanserne - her er meget at udforske og opdage.

Takket være sin runde form er elefantringen let for babyens små hænder at gribe fat i. Når proboscidean rystes, høres en sjov raslende lyd. Dette opfordrer dig til at gentage det og dermed fremmer dit barns motoriske udvikling!

I det lille dyrs bløde hænder og fødder er der knirkende folie. Når babyen hekker på den, kan der høres en blød rasling. Denne akustiske stimulus vekker også babyens nysgerrighed. Derudover kan den vedhæftede tandvægtsring give lettelse, når du begynder at begynde. Alt i alt er det tagende legetøj det perfekte babylegetøj og en perfekt gave til fødsel eller dåb.

Det supersoft e og koselige materiale er lavet af polyester og tåler hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C. De ca. 21 cm højt legetøj anbefales fra en alder af 3 måneder.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkt design. Således forbliver tro mod sigikid dets vejledende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN.

produktdetaljer:
  • Dimensioner længde (længde x bredde x højde): ca. 18 x 9 x 5 cm
  • materiale: 100% polyester
  • Rengøring: Vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 3 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® ring griber elefant - ringe til sanserne
105 kr