❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
sigikid ® Rattle Plane - røde stjerner
Variant:
  • sigikid ® Rattle Plane - røde stjerner
  • sigikid ® Rangle egern - røde stjerner
  • sigikid ® Rattle Fox - røde stjerner
  • sigikid ® Rattle Skunk - røde stjerner

Pris
57 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292323

EAN: 4001190425518

sigikid ® Rattle Plane - røde stjerner
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
At opdage, gribe fat og spille - babyer udvikler sig i en voldsom hastighed.

De har altid brug for nye udfordringer og opgaver. For at de små opdagere ikke keder sig, har vi sigikid udviklet masser af spændende babylegetøj, der opmuntrer dem til at opdage, forstå og lege - den ideelle fødselsgave.

Det blå plan er let at forstå, og fra den 3. måned af livet kører det din lille skat bort tiden i de stadig længere vågne faser.
Den bløde materialeblanding af blødt og glat polyesterstof sætter haptiske accenter til de små hænder og venter på at blive udforsket med alle sanser. En speciel sjov funktion er den indbyggede rangle - en stor belønning for de første vellykkede forsøg på at gribe. Den hyggelige bløde plys og alle andre materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30 °.

Babylegetøjet er ca. 11 cm høj og har en lille løkke, så den også kan fastgøres som et vedhæng over barnesengen eller til barnevognen. Der er også en matchende mobil med fly (art. Nr. 42536).

Som sigikid normalt behandles alle materialer til en høj standard, og dette design er gennemtænkt. Mærket sigikid står for hyggelige produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har brandet fulgt sigikid et klart vejledende princip: FØRSTE KLASSE TIL BØRN!

produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde): 9 cm
  • materiale: 100% polyester
  • Pleje: Vaskes ved 30 ° C
  • Alder: fra 3 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

sigikid ® Rattle Plane - røde stjerner
57 kr