12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
spar EKSTRA på
AUTOSTOLE 🚗
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
sigikid ® Rattle Dog rød Stars

Vejl. pris¹
74 kr
Pris
70 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A327609

EAN: 4001190427994

sigikid ® Rattle Dog rød Stars
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et gribelegetøj er et af de første stykker legetøj, som en baby holder i sine hænder. Det er især vigtigt tiger at bruge bløde, grebsvenlige materialer, enkel haptik og visuelle og akustiske stimuli. De farverige, børnevenlige RED STARS kombinerer alle disse kvaliteter, og det er derfor, de er så populære.

Hunden på ca. 13 cm er det perfekte legetøj til dit barns første vågne faser og hjælper med at udvikle barnets motoriske færdigheder. Ranglen har en bevidst størrelse, så selv små babyhænder kan gribe og holde legetøjet meget godt.
Den søde hund med gul krop og lange ører er klar til at blive udforsket med alle sanser. Den indbyggede rangle er særlig sjov - en god belønning for vellykkede forsøg på at gribe fat.
Dyrets venlige ansigt er kærligt broderet.

Alle materialer er af høj kvalitet og kan tåle hyppig vask ved 30° i vaskemaskinen. Grebslegetøjet anbefales fra den 3. levemåned.

sigikid lægger særlig vægt på udvalgte materialer og gennemtænkte Design . Akkrediterede testinstitutter udfører løbende test i forbindelse med produktudvikling og produktion i overensstemmelse med legetøjsdirektivet 2009/48/EF. Mærket sigikid står for nuttede produkter, der vækker følelser og giver både forældre og børn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart og tydeligt princip: FIRST CLASS FOR KIDS! Vi gør familiens verden hyggeligere og mere farverig fra begyndelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 13 x 10 x 8 cm
  • Materiale: 100 % polyester
  • Pleje: Kan vaskes ved 30 °C
  • Alder: Fra 3 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: sigikid ® Rattle Dog rød Stars
5
92 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 76
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

sigikid ® Rattle Dog rød Stars
sigikid ® Rattle Dog rød Stars
Vejl. pris¹ 74 kr
70 kr