sigikid ® Rabbit Patchwork Sweety
Variant:
 • sigikid ® Rabbit Patchwork Sweety
 • sigikid® Dovendyr Patchwork Sweety
 • sigikid® Ræv Patchwork Sweety
 • sigikid ® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
 • +4

Pris
262 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291082

EAN: 4001190392148

sigikid ® Rabbit Patchwork Sweety
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Patchwork Sweety kosede legetøj af sigikid erobrer børns hjerter med storm! Deres design er unik, fordi de er sååå vidunderlige farverige - ligesom børn elsker det! Varemærket for disse ekstraordinære kosede dyr: farverig blanding af materialer og farverige striber kombineret med høj kvalitet plys. Kram, kos, trækker bag ham, oplever eventyr sammen ... den sjove bunny i det piggede røde og lyserøde look er klar til en spændende tid sammen med sin nye kæreste. Det brune, koselige plys og de forskellige snore- og bomuldsstoffer gør dette koselige legetøj til et ekstraordinært legetøj til børn.

De lange ører, arme og ben giver kaninen det typiske sigikid-sverve-touch. Så det kan let tages med overalt og trækkes bag ham. Det ca. 40 cm høje, koselige legetøj er blødt fyldt med hygiejnisk polyestervat og har lidt plastgranulat i bunden og fødderne - så det kan sidde perfekt og benene dingler så smukt. Plastgranulaterne sys i en ekstra bomuldspose - så pellets er garanteret at forblive på plads. De sorte plastiske øjne er fastgjort på bagsiden med låseskiver. En trækprøve udføres for at bekræfte fastgørelsen. Dette involverer trækning i 10 sekunder ved hjælp af en trækanordning, hvilket bekræfter den korrekte fastgørelse. Det koselige legetøj kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C uden problemer og tåler hyppig vask.

Alt materiale testes af et akkrediteret testinstitut i henhold til legetøjsdirektivet 2009/48 / EF. Dette ekstraordinære koselige legetøj er allerede egnet til babyer fra fødslen. Mærket sigikid står for kosede produkter, der vekker følelser og giver både forældre og børn en god følelse. I over 50 år har mærket fulgt sigikid et klart styrende princip: FØRSTE KLASSE FOR BØRN! Vi gør familiens verden mere koselig og farverig helt fra begyndelsen.

produktdetaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 11 x 11 x 40 cm
 • materiale udenfor: 69% polyester, 31% bomuld
 • materiale inde: 100% polyester
 • Rengøring: Vaskbar ved 30 ° C
 • Alder: fra 0 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - sigikid ® Rabbit Patchwork Sweety
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
9 Bedømmelse
 
9
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

sigikid ® Rabbit Patchwork Sweety
262 kr